Café de pub

Klappeijstraat 9, Oosterhout

Café de Pub in Oosterhout is al 38 jaar lang een belangrijke ontmoetingsplaats voor Oosterhouters. Met de 38 jaar is café de Pub het oudste café van Oosterhout. Begonnen als een klein café in de Klappeijstraat groeide de kroeg uit tot een verzamelplaats van subculturen. Van 1982 tot en met 1989 was op de bovenverdieping New Wave café `Upstairs` gevestigd. Na een flinke verbouwing in 1990 heropende de Pub met een flinke achterzaal. In 2002 kwam het café in de top 3 in de Café van het jaar verkiezing. Johan en Jeanne wonnen in het zelfde jaar de 2e plaats met de nationale biertapwedstrijden. Zet er één stap binnen en je wilt nooit meer naar huis. Lees verder

Proud Men Fashion exclusieve herenmode is opgericht in 1987. Bij Proud Men Fashion vindt u een weerspiegeling van de Italiaanse passie voor kleding, stijl en schoonheid. Wij zijn een winkel voor de modebewuste man. Oog voor details en finesse van stofkeuze vindt u terug in onze collectie pakken en colberts. 

Tevens staat Proud Men Fashion ook voor een bijzondere en exclusieve casual collectie: stijlvol, stoer en mannelijk. Door selectieve inkoop, afgestemd op onze klanten, ziet u in de winkel alleen het mooiste wat de merken van Proud Men Fashion u te bieden hebben. U kiest de stijl die bij u past en wij helpen daar graag aan mee door het geven van passend, deskundig en eerlijk advies. Graag tot snel!

Klappeijstraat 9, 4901HD Oosterhout

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.