10-jarig jubileum Restaurant By Pascal

Restaurant By Pascal bestaat dit jaar 10 jaar en viert dat met een speciaal jubileum menu “Favourites van Pascal”. Geniet van alle favorieten van de chef zelf voor maar 66 euro. Reserveer hier een tafel.

Nieuwe eigenaar Martin neemt het bekende Zuivelhoeve in Oosterhout over

Komend augustus zal Martin Pors de welbekende Zuivelhoeve in Oosterhout gaan overnemen! De kaaswinkel krijgt een nieuwe eigenaar die al jaren in verschillende kaasspeciaal zaken heeft gestaan. Met zijn enthousiasme voor kaas en liefde voor het vak moet dit wel een succes worden!

Swingy Sunday: elke zondag live muziek bij de Houthallen

Liefhebbers van live muziek opgelet! Bij de Houthallen wordt er elke zondagmiddag "Swinging Sundays" georganiseerd. Tussen 15:30 en 17:30 komen er verschillende bandjes en solo artiesten optreden.

Food La Route nu ook in Oosterhout!

Op 16 november wordt er weer wat leuks georganiseerd in Oosterhout! Je kan nu meedoen met Food La Route, dit is een route van 4 restaurants met 4 verschillende smaakvolle gangen. De restaurants waar je elk een gang krijgt met bijpassende drank, zijn: Restaurant In de Achtertuin, Quisine Oosterhout, Restaurant La Cantina en Eeterij d’n Bal. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Daarna vertrek je naar de andere 3 en laat je weer heerlijk verrassen voor wat er op je bord komt.

Agenda

Aankomende evenementen
De Houthallen Swingy Sunday bij Houthallen: Time Out Accoustic

Liefhebber van live muziek opgelet! Bij de Houthallen wordt er elke zondagmiddag "Swining Sundays" georganiseerd. Tussen 15:3...

Sinterklaas in Arendonk bezoeken?

Op zaterdag 2 december zal Sinterklaas tussen 11.30 en 12.30 uur een bezoekje brengen aan Winkelcentrum Arkendonk. Uiteraard...

Weekmarkt op de Markt in het stadscentrum

Elke zaterdag is er een algemene weekmarkt op de Markt in het stadscentrum. De markt duurt van 08.30 - 16.00.

Stappen & Shoppen Magazine 2023

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Oosterhout City app

De Oosterhout City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Oosterhout. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea.

Jouw bedrijf of organisatie toevoegen? Neem dan contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl

Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app