10-jarig jubileum Restaurant By Pascal

Restaurant By Pascal bestaat dit jaar 10 jaar en viert dat met een speciaal jubileum menu “Favourites van Pascal”. Geniet van alle favorieten van de chef zelf voor maar 66 euro. Reserveer hier een tafel.

Huidinstituut PUUR bestaat 4 jaar!

Vandaag bestaat Huidinstituut PUUR in Oosterhout 4 jaar! Afgelopen jaren zijn niet zonder slag of stoot gegaan voor het team van PUUR. De opening werd vier jaar geleden groots gevierd met een vliegende start. Maar enkele maanden later kwam Corona de hoek om en moesten de deuren gesloten worden. Een enorm tegenvallend scenario voor een net opgestart bedrijf. Het team begon opnieuw na alle lock downs en heeft keihard gewerkt om een solide huidinstituut neer te zetten, en dit is gelukt!

Food La Route nu ook in Oosterhout!

Op 16 november wordt er weer wat leuks georganiseerd in Oosterhout! Je kan nu meedoen met Food La Route, dit is een route van 4 restaurants met 4 verschillende smaakvolle gangen. De restaurants waar je elk een gang krijgt met bijpassende drank, zijn: Restaurant In de Achtertuin, Quisine Oosterhout, Restaurant La Cantina en Eeterij d’n Bal. Je start in een van de restaurants, waar je jezelf heerlijk laat verrassen met een zalig gerecht die de chef-kok speciaal voor jou bereidt. Daarna vertrek je naar de andere 3 en laat je weer heerlijk verrassen voor wat er op je bord komt.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: Italiaans genieten bij La Forchetta

Vanavond zijn wij bij La Forchetta, een authentiek Italiaans restaurant waar smaak en beleving centraal staan. Stap binnen en laat je meenemen op een culinaire reis door de rijke smaken van Italië. De gerechten worden met passie bereid, met oog voor detail en met de beste ingrediënten.

Genieten van rustieke sferen en lekker eten bij Het Binnenhofje in Oosterhout

Welkom bij Het Binnenhofje in het pittoreske Oosterhout, waar een leuke binnentuin op je wacht, overgoten in de warme zon. Hier draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om genieten en gezelligheid. Wij worden hartelijke verwelkomt voor een heerlijke lunch.

Foodblog : Nieuwe lunchkaart bij 't Binnenhofje Oosterhout.

Op een kwartiertje rijden vanaf Breda in het gezellige Oosterhout bevindt zich Brasserie 't Binnenhofje. Een verborgen pareltje in het centrum van de stad Oosterhout. Naast het gezellige restaurant hebben ze een sfeervol terras met veel bloemen en planten, heerlijk om in het zonnetje te lunchen. Onze Foodies werden uitgenodigd voor een heerlijke lunch van de nieuwe kaart.

Leuke lijstjes

5 x Spaans genieten in Oosterhout

De zomer is nog in volle gang in hartje Oosterhout! Van lunch tot Spaanse tapas, wij hebben de lekkerste Spaanse zaken in Oosterhout op een rijtje gezet voor jou. Onder het genot van een goed glas Spaanse wijn deel je gerechtjes, tapas en pinchos met vrienden, familie en collega's.

7x lekker lunchen in hartje Oosterhout

In hartje Oosterhout is er altijd wat te doen. Winkelen in het winkelcentrum, langs verschillende zaakjes lopen in het overdekte Arendshof en natuurlijk heerlijk lunchen! Wij hebben de 7 lekkerste lunch plekjes in Oosterhout al vast voor je op een rijtje gezet.

9 x nieuwe zaken in Oosterhout op een rijtje

In het afgelopen jaar hebben veel nieuwe zaken hun deuren geopend in Oosterhout. Om het overzicht te bewaren hebben we ze even voor je op een rijtje gezet!