High Beer bij De Houthallen

Een industriële horeca hangout in Oosterhout... dan heb je het over De Houthallen! Deze ‘hang loose’ plek heeft een volledig self-service concept en is gevestigd op het voormalig Galvanitasfabrieksterrein. Wij zijn uitgenodigd voor een high beer, lees (en geniet) je mee?

Nieuwe rooftop bar en restyling restaurant bij Het Houtse Meer

Het Houtse Meer is een unieke locatie aan het water voor lunch, borrel en diner. Daarnaast is de locatie en het omliggende terrein uitermate geschikt voor bruiloften, vergaderingen en een breed scala aan events. Het restaurantgedeelte heeft onlangs een complete restyling gekregen en wij werden uitgenodigd om als eerste een kijkje te nemen!

Agenda

Aankomende evenementen
Seterseweg 3, Oosterhout Borrelen tussen de alpaca's

Alpaca Country Oosterhout is de perfecte plek voor een geheel verzorgd middagje borrelen met je vrienden. Wanneer je de alpac...

Bierproeverij en Rondleiding bij Brouwerij Bourgogne Kruis

Brouwerij Bourgogne Kruis heeft een rijke geschiedenis die een paar eeuwen teruggaat en waarvan verschillende families eigena...

Borrelen tussen de alpaca's

Alpaca Country Oosterhout is de perfecte plek voor een geheel verzorgd middagje borrelen met je vrienden. Wanneer je de alpac...

Seterseweg 3, Oosterhout

Stappen & Shoppen Magazine 2022

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Oosterhout City app

De Oosterhout City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Oosterhout. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea.

Jouw bedrijf of organisatie toevoegen? Neem dan contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl

Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app