Genieten van rustieke sferen en lekker eten bij Het Binnenhofje in Oosterhout

Welkom bij Het Binnenhofje in het pittoreske Oosterhout, waar een leuke binnentuin op je wacht, overgoten in de warme zon. Hier draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om genieten en gezelligheid. Wij worden hartelijke verwelkomt voor een heerlijke lunch.

Nieuwe eigenaar Martin neemt het bekende Zuivelhoeve in Oosterhout over

Komend augustus zal Martin Pors de welbekende Zuivelhoeve in Oosterhout gaan overnemen! De kaaswinkel krijgt een nieuwe eigenaar die al jaren in verschillende kaasspeciaal zaken heeft gestaan. Met zijn enthousiasme voor kaas en liefde voor het vak moet dit wel een succes worden!

Agenda

Aankomende evenementen
De markt van Oosterhout Weekmarkt op de Markt in het stadscentrum

Elke zaterdag is er een algemene weekmarkt op de Markt in het stadscentrum. De markt duurt van 08.30 - 16.00.

Ladies Health Night

Donderdag avond 28 september staat er een Ladies Health Night op de planning bij Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout. Ti...

Weekmarkt bij het winkelcentrum Zuiderhout

Elke woensdag is er een algemene weekmarkt bij het winkelcentrum Zuiderhout. De markt duurt van 11.30 - 17.00.

Stappen & Shoppen Magazine 2023

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Oosterhout City app

De Oosterhout City App geeft informatie over alles op het gebied van horeca, retail en cultuur in Oosterhout. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea.

Jouw bedrijf of organisatie toevoegen? Neem dan contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl

Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app