Cafe zalen Dorpzicht

Rijksweg 133, Dorst

Even uit de sleur van de dag in een oud bruin café. Het café beschikt over twee terrassen waar je heerlijk kan genieten van uw drankje maar natuurlijk kunt u ook een hapje bij ons eten. In het café staan 2 biljarts waar dagelijks veel op gespeeld wordt we hebben dan ook bijna iedere dag een biljart vereniging in huis. Het café biedt plaats aan 50 personen. Wij hebben Jupiler en Hertog Jan op de tap en daarnaast nog veel soorten flesbier en speciale bieren. Lees verder

Even uit de sleur van de dag in een oud bruin café. Het café beschikt over twee terrassen waar je heerlijk kan genieten van uw drankje maar natuurlijk kunt u ook een hapje bij ons eten. In het café staan 2 biljarts waar dagelijks veel op gespeeld wordt we hebben dan ook bijna iedere dag een biljart vereniging in huis. Het café biedt plaats aan 50 personen. Wij hebben Jupiler en Hertog Jan op de tap en daarnaast nog veel soorten flesbier en speciale bieren.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.