3 juli open dag zuivelboerderij de Driehoek

Zondag 3 juli viert zuivelboerderij de Driehoek haar 7 jarige bestaan met een open dag en streekmarkt. Daarnaast wordt, naast de boerderijwinkel, deze dag de speeltuin en foodtruck feestelijk geopend. 

Speeltuin en Foodtruck
Naast de boerderijwinkel kun je vanaf zondag 3 juli elke dag terecht in de speeltuin, bij de speeltuin zal elke woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag de nieuwe foodtruck zijn waar je wat lekkers kunt drinken en genieten van heerlijk schepijs en tosti’s met de lekkerste kaas van Oosterhout. 

Opendag
Uiteraard kun je deze dag terecht voor de lekkerste abdijkaas, proef en geniet bijvoorbeeld van de romige graskaas, ook de onlangs geïntroduceerde kaasfondue kun je komen proeven! Op het mooie kloosterterrein van de Sint Paulusabdij vind je ook een streekmarkt waar heerlijke producten uit de streek geproefd en gekocht kunnen worden. De streekmarkt omvat ongeveer 19 kraampjes, een genot voor de echte Bourgondiërs! Zo worden er onder andere runderburgers gebakken, kan er verschillende zuivel worden geproefd, ijs, droge worst, honing, jam, groenten, en uiteraard kaas! Voor de kinderen ook genoeg plezier met een springkussen, boerderij spelletjes, traptractors en kalfjes knuffelen. 


Tot slot kun je na een korte wandeling over het mooie kloosterterrein de sterren van het bedrijf gaan bezoeken; de koeien die verantwoordelijk zijn voor de melk waar de kaas van gemaakt wordt! Op de boerderij kun je uitleg krijgen over de koeien, de melkrobots en alles wat je altijd al wilde weten over een melkveebedrijf! 

Ze zien je graag op zondag 3 juli van 10.00 tot 16.00 uur! Volwassene entree €3,- en kinderen gratis.
Adres: Hoogstraat 82B, 4901 PK Oosterhout.