5 x internationaal uiteten in Oosterhout

We zijn misschien wel in Nederland, maar dat betekent niet dat we alleen maar Hollands eten natuurlijk. Waarom zou je moeten wachten tot je op vakantie bent om iets buitenlands te eten? Ga uiteten bij een internationaal restaurant om alvast in de vakantiesfeer te komen! We hebben 5 internationale restaurants uit Oosterhout op een rijtje gezet zodat je weet waar je naartoe kan!

good food, good mood

il vicino

Italië, het land van de pasta & pizza. Maar helemaal naar Italië voor pasta of pizza? Dat is toch iets te ver. Gelukkig zijn er opties om hier in Nederland van de typische Italiaanse gerechten te eten! Geniet van dit heerlijke eten met een lekker glas wijn bij Il Vicino!

By pascal

Het land van de liefde is natuurlijk Frankrijk. Bij By Pascal vind je liefde voor goed eten. Hier geniet je van de Franse delicatessen, verwen je jezelf met de Franse cultuur en doe je net alsof je op vakantie bent! 

Sirtaki

In Griekenland wordt heerlijk eten gecombineerd met goede wijn. Geniet bij Sirtaki van de heerlijke Griekse kaart en neem een wijntje erbij om jezelf optimaal te verwennen. Hier krijg je het echte vakantiegevoel!

la Forchetta

Bij La Forchetta is alles Italiaans, van de olijfolie tot de bloem. Een écht Italiaans restaurant. Het is net alsof je echt in Italië bent. Geniet van de heerlijk klassieke of juist de creatieve gerechten!

El toro negro

De Latijns-Amerikaanse keuken is erg gevarieerd, dat moet ook wel met zo'n groot gebied. Geniet van de heerlijke vleesgerechten bij El Toro Negro, van hamburgers tot steaks. Vul de heerlijke vleesgerechten aan met een heerlijke wijn en maak de avond compleet!