5 x Spaans genieten in Oosterhout

De zomer is nu echt voorbij, voor wie zich nog even in het zonnetje wil wanen zette wij de lekkerste Spaanse zaken in Oosterhout op een rij. Onder het genot van een goed glas Spaanse wijn deel je gerechtjes, tapas en pinchos met vrienden, familie en collega's.

Tapas Me Gusta

 

Bij Tapas Me Gusta waan je je even helemaal in Spanje. Met steeds nieuwe Spaanse wijnen en bieren is er altijd iets te ontdekken bij Me Gusta. De tapas kaart wisselt regelmatig en je vind hier echt authentieke gerechtjes volgens de originele Spaanse receptuur. Bij Tapas Me Gusta is het ook mogelijk diverse workshops te volgen, dit kan vanaf 15 personen.

Chefz Proeflokaal

Bij Chefz Proeflokaal geniet je van gerechten en drankjes van topniveau. De beleving van een gezellig cafébezoek valt samen met heerlijke gerechten in het restaurant en dat voor een eerlijke prijs!

Tony’s Kitchen Bar

Gesitueerd aan het prachtige historische plein de Heuvel vind je deze Mediterrane bar met pintxos, tapas en oesters. Tony’s Kitchen is een gezellig restaurant waar foodsharing centraal staat. Ook geschikt voor groepen.

Pitz Pinchos Borrel Bar

 

Het voormalige pand van de Pandora is verbouwd naar een borrel & happen concept. Je kunt hier zowel ’s middags als ’s avonds terecht voor écht lekkere koffies, fijne lunch, goed borrelen, verse Pinchos en tapas, een lekkere hapkaart, veel speciaalbieren en wijnen. Natuurlijk onder het genot van sfeervolle muziek!

La Cantina

Bij La Cantina geniet je van kleine, pure gerechten. Gezellig samen met familie, vrienden en collega’s. La Cantina staat voor ontmoetingen in een ongedwongen sfeer. Ook is het de uitgelezen stek voor feesten en partijen.