Broeders Gezondheidswinkel komt met een 'Ladies Health Night'

Op Donderdagavond 28 September komt Broeders Gezondheidswinkel met een Ladies Health Night. Deze avond staat in het thema van jezelf leren kennen op het gebied van gezondheid. Kom jij ook gezellig met je vriendinnen, zussen, collega's of alleen? Meld je dan aan via hier!

De locatie, tijden en het inschrijven

Deze Ladies Health Night gaat plaats vinden bij Broeders Gezondheidwinkel. Hun zitten gevestigd in Oosterhout, aan de Keiweg 7. De aanmelders van deze avond worden rond 19:00 uur verwacht op deze locatie en zouden rond 22:00 uur weer richting huis gaan. De deuren van Broeders zijn om 18:45 uur al geopend, dus schaam je niet om eerder te komen! Het inschrijven van deze avond kan je doen via de website, klik hier.

Hoe de avond verloopt

Aan het begin van de avond worden er 3 groepen gemaakt die gedurende de avond 3 verschillende onderwerpen gaan behandelen. Deze groepjes worden willekeurig gemaakt, maar natuurlijk zit je wel bij de mensen waarmee jij jezelf hebt opgegeven. Aan het einde van de avond word iedereen verwend met een hapje, drankje en een goed gevulde goody bag, zodat iedereen er weer tegenaan kan voor de komende tijd!

De onderdelen

Er zijn dus 3 onderdelen die je gaat behandelen die avond. Lees hieronder meer over deze onderdelen:

Het eerste onderdeel is een Kookdemonstratie. Tijdens de kookdemonstratie van natuurvoedingschef Marion Pluimes neemt ze je mee in het koken met biologische, vegetarische en vooral gezonde voeding. En natuurlijk kun je van alles proeven. 

Het tweede onderdeel is een Supermarktsafarie. Tijdens de supermarktsafari zal Marte Roemeling van Food for Mood je uitleggen waar je op kunt letten om te zorgen dat je niet misleid wordt in de supermarkt, maar juist gezonde voeding koopt. 

Het derde onderdeel gaat over vitamines en voedingssupplementen. Hélène Melis van Broeders Gezondheidswinkel heeft al jaren ervaring op het gebied van vitamines en voedingssupplementen en kan je dus als geen ander adviseren over de basissuppletie die  een goede ondersteuning bieden in dit hectische drukke leven.

De locatie, tijden en het inschrijven

Deze Ladies Health Night gaat plaats vinden bij Broeders Gezondheidwinkel. Hun zitten gevestigd in Oosterhout, aan de Keiweg 7. De aanmelders van deze avond worden rond 19:00 uur verwacht op deze locatie en zouden rond 22:00 uur weer richting huis gaan. De deuren van Broeders zijn om 18:45 uur al geopend, dus schaam je niet om eerder te komen! Het inschrijvengeld van deze avond kost €37,50. Aanmelden kan je doen via de website, klik hier!