Café-Cafetaria Het bosje is weer geopend

Sinds zaterdag 1 febriaro is de cafetaria in de Bosstraat weer geopend voor echte lekkerbekken en genieters van een bakje verse friet en kwaliteit snacks. 

voor echte lekkerbekken

Trotse eigenaren Landy en Co hebben beide jarenlange ervaring in de horeca in Bergen op Zoom en zoeken hun geluk in Oosterhout. Zo dus in Café-Cafetaria Het bosje!

Cafetaria
Het Bosje serveert échte, ambachtelijke en vers gesneden friet. Je moet immers kwaliteit verkopen waar mensen graag voor om willen rijden is hun mening. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur, ideaal! Het is een ruim opgezet cafetaria waar je ook terecht kunt voor kwaliteit snacks en heerlijke burgers. Natuurlijk mag een heerlijk softijsje of een lekkere milkshake niet ontbreken. En misschien nog wel het belangrijkste: Landy en Co zijn echt klantvriendelijk!

Café-Zaal
Achter de cafetaria is een grote zaal/café waar je heerlijk kunt genieten van een gele rakker met wit schuimkraagje met heerlijke bitterballen. Graag zouden ze de dart- en biljartverenigingen hier weer wekelijks willen ontvangen! De zaal is zeker ook te bespreken voor een besloten feest, vergadering of gewoon een knaller van een feestje !

Om de opening te vieren hebben ze de komende weken zeer scherp geprijsde knallers van (carnavals)krakers. Kortom, ga er gerust eens binnen kijken!