5 x een B&B rond Oosterhout

rorondB&B Hill10

Overnachten in de Pastorie van Den Hout, B&B Hill10 is geschikt voor maximaal 4 personen, deze accommodatie is te huur. Hill10 is een klein bed en breakfast waar men voor één nacht maar ook voor meerdere nachten kan verblijven. Het is aan te raden om altijd van te voren te bellen om zeker te zijn dat men er wel kan verblijven.

                                               

Houtse Heuvel 10, 4911 AW Den Hout

Telefoon: 0162 434373


B&B de Bunderkens

B&B De Bunderkens is gevestigd in een vrijstaand huis aan de rand van de Boswachterij Dorst. Op de tweede verdieping zijn twee mooie tweepersoons gastenkamers met uitzicht op de bosrand. De kamers hebben een gedeelde eigen badkamer met douche en een apart toilet. U kunt gebruikmaken van handdoeken, washandjes, shampoo, douchegel en een föhn.

                                                   

Op de gedeelde overloop is een kast met boeken, spellendozen en folders met toeristische attracties in de buurt. Het ontbijt wordt geserveerd in de woonkamer op de begane grond. De eigenaars, Christian en Inge, zijn zelf aanwezig en staan klaar voor al uw vragen en wensen.

                                                              

Binnen een straal van 2 kilometer vindt u restaurantjes en een kleine supermarkt. Auto’s kunnen op eigen terrein worden geparkeerd en voor fietsen is plaats in de garage.

                                                         

             

Waterjuffer 2 , 4849 RP Dorst

Bunderkens.nl  06-20802250 of 16-21411002

bunderkens@gmail.com

                                           

B&B Logeren bij Van Heeren

Bed & Breakfast aan de rand van Made (Wagenberg), in de blauwgroene gemeente Drimmelen met vele activiteiten voor jong en oud. De Bed & Breakfast bevat 9 eenpersoonsbedden, waar de mogelijkheid bestaat om een tweepersoonsboxspring te creëren.

                                                                              

De B&B beschikt over een gezellige zithoek, met tv, tijdschriften, spelletjes en speelgoed voor de kleine gasten. Er is een ruime eettafel waar elke ochtend een gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd kan worden.

                                                                         

                                                 

B&B Logeren bij Van Heeren
 Stuivezandsestraat 8, 4845 PN WAGENBERG, Noord-Brabant, Nederland, 06 24161746, http://www.logerenbijvanheeren.nl/De-BB/

D'Ouwe Grutter

B&B D’Ouwe Grutter ligt in Wagenbergen is uitstekend geschikt voor recreatie en zakelijk verblijf. Laat u zich verwennen met een gastvrije ontvangst en een overheerlijk ontbijt. Persoonlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

                                                                         

Locaties: Nationaal Park de Biesbosch, Golfterrein Bergvliet, de Efteling, knooppunt- en lange fietsroutes, de binnenstad van Breda.

                                                                                       Afbeeldingsresultaat voor ouwe grutter

Onze Bed and Breakfast beschikt over 4 ruime tweepersoons kamers. Iedereen is bij ons welkom, zowel toeristisch als zakelijk, alleengaanden, koppels, groepen tot max. 10 personen.

D'Ouwe Grutter
 Dorpsstraat 41, 4845 CD WAGENBERG, Noord-Brabant, Nederland, 076 888 0957 of 06 19228167

rietmaas@gmail.com

B&B "Groene Camping In de Polder"

Bijzonder overnachten nabij Nationaal Park de Biesbosch. Heeft u wel eens in de mooie kamer of in een bedstede geslapen?

                                                                                  

En wanneer heeft u voor het laatst een kakelvers eitje bij het ontbijt gegeten? Volop ingrediënten om de rest van de dag te genieten in nationaal park De Biesbosch.

                                                                                

Kijk verder op Groene Camping in de Polder voor de diverse bijzondere overnachtingsmogelijkheden.

                                                                             

B&B "Groene Camping In de Polder"
 Groenendijk, 4926 RE LAGE ZWALUWE, Noord-Brabant, Nederland, 06 48855986

 https://www.groenecampingindepolder.nl/