5X Beauty & Health

 Zin om even te genieten en ontspannen?  Wij hebben een lijstje met 5x Beauty & Health.

La Diva Nails

Helma Beute is eigenarese van La Diva Nails, een mooi nagelsalon aan huis. Haar passie zijn nagels en verzorging. Aangezien je nagels als een verlengde van jezelf zijn is het belangrijk dat die er mooi en verzorgd uit zien. Hiermee kan Helma jou helpen en geeft ze je net een extra stukje verzorging. 


YES Oosterhout

Een Yes! salon is een plek waar je naar toe kan voor een moment van rust en luxe. Een moment weg uit de hectiek van het dagelijkse leven, een moment helemaal voor jezelf. Een plek waar je altijd welkom bent en waar je nooit een afspraak hoeft te maken. Die ’s avonds open is , zodat je ook na je werk of studie nog langs kunt komen. Waar je exact de klantvriendelijke prijs betaalt die op de prijslijst staat en nooit bij de kassa voor verassingen komt te staan, wat voor haar je ook hebt en hoe lang het ook is. Waar vrouwen niet meer betalen dan mannen. Waar jij en niet de kapper bepaalt wat er met je haar moet gebeuren en waar je je helemaal uit kunt leven op kleurgebied. Een plek waar enkel kappers werken die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en voortdurend getraind worden op hun technieken en de laatste trends.


Precious Appearance

Onze salon bestaat sinds 2002. Bij ons kunt u terecht met allerlei soorten huidproblemen, maar ook om lekker te ontspannen of uw voeten te laten pedicuren.


Huidwerk

KOM JE ER NIET AAN UIT?! Deel je huidprobleem met ons en wij helpen je de beste behandeling en het juiste product voor jouw huid te vinden.
Huidwerk: voor het verbeteren en optimaliseren van jouw huid.


Cité 22

Bij Cité 22 vinden wij het belangrijk om een goede ambiance te creëren waarin mensen zich thuis voelen en samenkomen. Het is niet simpelweg ons doel bij Cité 22 om alleen maar producten te verkopen en daarom zien wij onszelf ook niet als een traditionele winkel. In elke hoek willen wij een verrassende ervaring bieden met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van fashion, verzorging en home.

Cité 22 probeert zich niet alleen te onderscheiden met het assortiment, maar ook door middel van een rijke beleving voor de klant door bijvoorbeeld meerdere aansluitende diensten te bieden die ervoor zorgen dat je niks te kort schiet tijdens een bezoekje.