5X Damesmode

De herfst is weer begonnen, dus is het weer tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe collectie! In deze lijst worden een aantal winkels weergeven waar u terecht kunt voor de leukste damesmode. 

Clué Boutique

Welke vrouw droomt er niet van om uniek te zijn, originele items te dragen en zich op en top vrouw te voelen. Dit kan met de kleding en accessoires van Clué Boutique! De kleding weerspiegeld het beeld wat de eigenaresse zelf wilt creëren. Het is betaalbaar, modieus en heel vrouwelijk.


Hip & Go

Hip & Go staat voor betaalbare hippe trendy dameskleding, accessoires, schoenen en alles voor de vrouw en heeft elke week een andere collectie. De collectie wordt ook altijd uitbundig 'geshowd' op de Facebookpagina van de winkels. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwe collectie. De winkel is te vinden in de Nieuwstraat.


Het Bonte Schaep

Fashion is about good energy. It’s about feelings. That’s what we have to give the people, good energy and good feelings.


Anna van Toor

In de wereld van Anna van Toor spelen vrouwen de hoofdrol en is stijl de bindende factor. Onze collecties zijn dan ook ontworpen voor de stijlvolle, sportieve en eigentijdse vrouwen die Nederland rijk is.

 Bij Anna van Toor gaat mode verder dan tijdelijke trends, wij bieden de klant een unieke stijl. Wij laten ons ieder seizoen weer inspireren door de verschillende stijliconen van vroeger en nu om de mooiste collecties samen te stellen voor onze Anna vrouwen.

La Ligna is een Nederlands merk dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid; een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven. In de collectie van La Ligna vind je altijd stijlvolle en kleurrijke items, zowel goede basisstukken als passend in de nieuwste trends. La Ligna wordt met liefde ontworpen en vervaardigd voor de Nederlandse vrouw. Over ieder model is nagedacht; een dessin valt op doordat het bijna een kunstwerkje is of een blazer met een onverwacht detail of zinnenprikkelend materiaal. Naast de 50 winkels, verspreid over heel Nederland, heeft La Ligna ook een webshop waar je alle artikelen uit de collectie kunt bestellen. De bestelde kleding kan worden opgehaald bij een vestiging in de buurt, maar natuurlijk ook thuis worden bezorgd.