5x moederdagcadeau shoppen in Oosterhout

Aanstaande zondag 12 mei is het weer zover, moederdag. Dé dag dat alle moeders in het zonnetje gezet zullen worden. Natuurlijk wil jij jouw moeder verassen met een leuk cadeautje. Wij hebben alvast een lijstje gemaakt met winkels in Oosterhout waar je leuke cadeautjes kunt kopen voor jouw mama!

I got it from my mama

Hidden styles

Bij Hidden Styles kun je terecht voor modieuze kleding, hippe schoenen, meubels, verlichting en lifestyle producten. Een ruime keuze dus! Hier vind je vast een gepast cadeautje voor jouw mama!

Nuttig&n


Heb je nou een moeder die heel erg van koken houdt, dan ben je bij Nuttig&n aan het juiste adres! Hier vind je een groot assortiment aan bakartikelen. Ook kun je een cursus taarten bakken volgen of zelf cupcakes bestellen. 

Tesoro Juweliers

Heb je een moeder die erg van accessoires houdt? Bij Tesoro verkopen ze horloges en sieraden van topkwaliteit. Wat Tesoro onderscheidt is een open en vriendelijke sfeer, een ruim assortiment en ruime aandacht voor de klanten.

Lincherie

Lincherie is dé winkel voor de mooiste lingerie en badmode. Lincherie wilt dat iedereen met "the perfect fit" naar buiten gaat. Dus zoekt jouw moeder nog een bikini? Stap dan zeker eens binnen bij Lincherie!

Broeders gezondheidswinkel

Voor de echte biologische mama's kan je voor het perfecte moederdagcadeau terecht bij Broeders! Zij verkopen biologische producten zoals groenten en fruit, maar ook vitaminen, mineralen, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica en lichaamsverzorgingartikelen.