8x Koningsnacht en Koningsdag in Oosterhout

Ook in Oosterhout wordt de verjaardag van onze Koning groots gevierd! Ga donderdagavond feesten en vrijdag Oosterhout zelf in om de leuke kraampjes en kleedjes te bezoeken. Misschien vind je nog wat leuks! Wij hebben de leukste evenementen en activiteiten met Koningsnacht en Koningsdag in Oosterhout op een rijtje gezet!

Oosterhout kleurt oranje!

KLAPPEIJSTRAAT = ORANJESTRAAT

De Klappeijstraat wordt met Koningsnacht de Oranjestraat van Oosterhout! Het is HET FEEST van het jaar in de Klappeijstraat! In de gezellige straat staan DJ's en buitenbarren tot 00:00 uur. Maar maak je maar geen zorgen, want je kan tot 06:00 uur binnen verder feesten bij de leukste kroegen van Oosterhout. Voeg je deze avond bij de gezellige mensen en haal de voetjes van de vloer!

CAFÉ BINNEN

Vier Koningsnacht bij Café Binnen en dans  op de dikste beats van DJ FESTA! Ook de lekkerste shots staan klaar om het feest compleet te maken! Kom jij proosten op onze Koning?

De markt


Vanaf 13:00 uur tot 23:00 uur geniet je van live muziek op de markt! De bands die hier komen optreden zijn; Downstream, Yesterdays History, The Heath, Vuig, Maatvol en Pineapple Madness.

Naast live muziek is er ook een kinderkartbaan en een springkussen. Om 15:00 uur zal de versierde fietsoptocht door de straten van Oosterhout komen! 

Heuvel


Op de Heuvel staan verschillende foodtrucks en overige eet- en drink gelegenheden met een springkussen, limonadeolifant en de schaakvereniging. Je bent hier welkom van 07:00 uur tot 19:00 uur. 

Club Sweet

Koningsnacht en Koningsdag vier je bij Club Sweet! Het is bijna zover. Zijn jullie klaar voor een van de leukste feestjes van het jaar?! LET OP: de openingstijden zijn anders dan normaal, meer tijd om te feesten dus! 

Slotpark Oost 


Bij elke Koningsdag hoort de Vrijmarkt. En ook Oosterhout heeft hier uiteraard aan gedacht! Bij Slotpark Oost staan er kramen waar je tweedehands spulletjes kan kopen.

Slotpark West 

Bij Slotpark West zijn er kleedjes waar je tweedehands spulletjes kan kopen. Ook kan je hier van 10:00 uur tot 19:00 uur genieten van muziek en een freestyle voetballer! 

Binnenstad


Naast de traditionele vrijmarkt in het Park is er tijdens Koningsdag uitsluitend voor kinderen tot en met groep acht een kindervrijmarkt in winkelcentrum Arendshof. Je kan hier terecht vanaf 08:00 uur! Ook kan er gewinkeld worden tijdens Koningsdag, want de winkels in de binnenstad zijn van 12:00 tot 17:00 uur geopend!