9x terras-spots in Oosterhout

De zomerse dagen komen er weer aan! Dat betekent dat we met z'n allen weer op het terras neerstrijken. Wij een selectie van de leukste terras-spots waar je lekker kan borrelen op een rijtje gezet!

Genieten van heerlijke zomerse dagen!

de beren Oosterhout

Bij de Beren Oosterhout kun je genieten van heerlijke vlees- en visgerechten die worden bereid op de grill tegen een schappelijke prijs. De enthousiaste medewerkers staan altijd voor je klaar en zorgen voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Je bent altijd welkom, of je nu wilt borrelen, dineren, of je verjaardag vieren op het ruime terras of binnen in het gezellige restaurant!

Il vicino

Ristorante Il Vicino is een hip Italiaans restaurant met een prachtig terras, gelegen op het mooiste plein van Oosterhout; De Heuvel. Binnen waan je je in de sfeer van een gezellig industrieel eetlokaal met een hout gestookte pizza-oven in het zicht. 

La forchetta

Restaurant La Forchetta is een restaurant midden in het centrum van Oosterhout. Neem plaats in het sfeervolle restaurant of op het prachtige terras. De Italiaanse sferen in combinatie met de perfecte service en kwaliteit maakt jouw avond compleet! Proef de smaak van de Italiaanse specialiteiten.

't geregt 

Genieten in een loungebar waar het comfortabel ontspannen is in sofa’s en fauteuils . Genieten van lekkere gerechten van de tweemaandelijks wisselende specialiteitenkaart of van één van de ‘blijvertjes’ op de menukaart.

el toro negro

Steakhouse El Toro Negro is een waar thuiskomen voor de liefhebber van de Latijns-Amerikaanse keuken. Op het gezamenlijk terras van Sirtaki en El Toro Negro zit je gebeiteld om op een mooie zwoele zomer avond te proeven, te zien en te genieten!

Brownies & downies

Brownies&downieS is een bijzonder lunchcafé. De combinatie van kwalitatief goede gerechten en de unieke bediening van medewerkers met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, zorgde voor een nieuw en uniek horeca concept in Nederland. Brownies&downieS beschikt over een ruim terras waar je heerlijk kan genieten van een hapje en drankje!

Brasserie mix

Brasserie Mix bestaat uit een brasserie, lounge en bar in een mix van diverse gezellige stijlen; klassiek, retro en modern. Geniet van onze MIX-gastronomie en ontspan onder het genot van een hapje en drankje. Op het fijne terras geniet je van een lekkere borrel onder de warme zon!

PITZ Pinchos Borrel Bar


PITZ Pinchos Borrel Bar heeft een borrel & happen concept, waar je zowel in de middag als avond terecht kunt voor échte koffie’s, fijne lunches, goed borrelen, verse pinchos & tapas, lekkere hapkaart, veel speciaal bieren & wijnen en sfeervolle muziek! Neem plaats op het ruim overdekte terras en geniet van de Spaanse sferen!

CHEFZ PROEFLOKAAL 

Chefz Proeflokaal verwent je met gerechten en drankjes van topniveau in het proeflokaal en op het mooie terras midden op de markt van Oosterhout. Chefz Proeflokaal voegt de beleving van een gezellig cafébezoek samen met het genieten van heerlijke gerechten in een restaurant, begeleid door uitstekende drankjes voor een schappelijke prijs.