Vijf keer uitgaan in Oosterhout

Zin in een avondje stappen? In Oosterhout is genoeg keuze, we hebben hier een aantal uitgaansgelegenheden voor je op een rijtje gezet! 

Café de Stapmolen


Sinds 1998 is Café de Stapmolen gevestigd in Oosterhout. Het is een bruine kroeg met een bijzondere sfeer. De muziek en het entertainment worden continu aangepast op het aanwezige publiek. Bij Café de Stapmolen kun je betaalbaar stappen in een rustige en sfeervolle ambiance.

Club Sweet


Club Sweet is te vinden in dé feeststraat van Oosterhout. Op donderdag en zondag kun je er gezellig borrelen aan de bar. Op vrijdag en zaterdag verzorgen de beste DJ's van dit moment de beats. Buiten speciale evenementen om zijn er geen entreekosten. Ga langs en ervaar het zelf.

Seven lounge & Dance café


Lounge & Dance Café Seven is luxe ingericht en sfeervol van kleur. In de Seven voel je je helemaal thuis en relaxed. Voor jong en oud. Een relaxte sfeer met een goede balans in de keuze van de muziek. Lekkere loungemuziek en in het weekend laten goede DJ's je swingen op de grote verlichte dansvloer met een flitsende lichtshow. Ook perfect om je eigen feest of bedrijfsuitje door ons te laten verzorgen.

Café 't Stammineeke


't Stammineeke Oosterhout is een gezellig feestcafé middenin het centrum van Oosterhout. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd zoals de Hollande Avond met diverse artiesten en ook (fanatieke) darters zijn er meer dan welkom. 

Café de Beurs


Het café, ook wel de huiskamer van Oosterhout genoemd, is gevestigd in het mooie oude centrum van Oosterhout. De Beurs is geselecteerd lid van de Alliantie van Bier Tapperijen. Het assortiment bestaat uit ruim 220 bieren en zo'n 140 whisky's.