Vijf tips aan de Keiweg

De Keiweg is Oosterhout heeft zich in de laatste periode ontwikkeld tot een echte hotspot. We vinden hier veel leuke winkels en horeca. In dit lijstje hebben we vijf hotspots voor je op een rijtje gezet. 

Zenz
ZENZ is de lifestylewinkel van oosterhout en omstreken. Door ons ruime assortiment is er voor ieder gezinslid wel iets leuks te vinden. Dus neem vooral een keer een kijkje in onze 'stenen' winkel in Oosterhout

Bonbon Chocolade en ijs
Op 28 Mei heeft BonBon chocolade en ijs haar deuren geopend. Een winkel vol heerlijkheden aan de Keiweg 3A in Oosterhout . U kunt er terecht voor overheerlijke chocolade, originele cadeaus, een kopje koffie en een eigengemaakt ijsje.
“Chocolade maakt een mens gelukkig…” het is dan ook te hopen dat BonBon Oosterhout en omgeving gelukkiger gaat maken. Met een uitgebreid assortiment van 40 verschillende soorten bonbons, chocolade en originele chocolade geschenken. 

Prestige Wijnen
Al ruim 40 jaar zeer actief in Frankrijk met Franse agrariërs. We delen graag onze expertise! Altijd scherp geprijsde ambachtelijk gemaakte smaakvolle wijnen.


Cité 22
In elke hoek wordt een verrassende ervaring geboden met een grote verscheidenheid aan producten op het gebied van fashion, verzorging en home. Cité 22 probeert zich niet alleen te onderscheiden met het assortiment, maar ook door middel van een rijke beleving voor de klant door bijvoorbeeld meerdere aansluitende diensten te bieden die ervoor zorgen dat je niks te kort schiet tijdens een bezoekje. 

Broeders Gezondheidswinkel
Een gezondheidswinkel voor natuur- en dieetvoeding, homeopathie, vitamines, voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 500m2 en een assortiment van meer dan 10.000 verschillende artikelen op voorraad.