Adopteer een Qerstbal voor het goede doel met Stichting Quiet!

De kerstdagen komen er weer aan! De tijd om iets goeds te doen voor een ander die het net iets minder heeft. Restaurant Quisine in Oosterhout heeft dit mooie initiatief bedacht waar iedereen wint. 

De actie werkt heel eenvoudig: adopteer een Qerstbal voor € 5,- en je ontvangt een Q-voucher ter waarde van € 10,-. Deze is in te leveren bij onze vestigingen in Veldhoven, Oosterhout en Oss. Je kunt zoveel Qerstballen adopteren als je wilt – om zoveel Q-tegoed te sparen als je wilt. Dat wordt leQQer genieten! Én je steunt bovendien het goede doel, want per adoptie van een Qerstbal gaat er € 1,- naar het uitgekozen goede doel en dit jaar is dat Stichting Quiet. Adopteren van de ballen kan via www.order.quisine.nl of in één van de vestigingen. De Q-vouchers blijven oneindig geldig.

Adopteer je een Qerstbal? Dan krijg je niet alleen Q-tegoed, maar ook een Qerstkaart. Daarop schrijf je jouw Qerstwens voor iemand die het verdient om in het winterzonnetje gezet te worden. Ingevuld? Doe de Qerstwens dan bij ons in de brievenbus. Uit alle Qerstkaarten kiezen wij per Quisine-vestiging 5 gelukkigen die we een goedgevuld Quisine Qerstpakket t.w.v. € 100,- bezorgen op 24 december!

Door een Qerstbal te adopteren gun je niet alleen jezelf een glimlach op het gezicht, maar ook Nederlanders die het op dit moment niet breed hebben. Stichting Quiet zet zich in voor Nederlandse mensen die in armoede leven. Kijk ook eens op hun site: www.quiet.nl. Wij wensen iedereen een fijne Qerst!