Rotary Santa Run is terug!

De jaarlijkse kerstloop voor het goede doel is terug in Oosterhout! Zaterdag 10 december wordt het startschot op de winterse 'IJsmarkt' gegeven voor de achtste Rotary Santa Run. Of je het hardlopend, wandelend of lopend wilt doen, dat is aan jou. Iedereen mag meedoen en steun op een sportieve manier het goede doel! Doe je ook mee?

Programma in winterse sferen
De Markt en het centrum van Oosterhout zijn vanaf 10 december in de winterse sferen. Je loopt ongeveer 3 km voor het goede doel door het feestelijke centrum. Hierbij het programma:

  • 15:45 uur warming-up door Willemsen Sport.
  • 16:00 uur Startschot Rotary Santa Run Oosterhout.
  • 16:45 uur feestelijke uitreiking van medailles, prijzen en cheques voor de goede doelen.

Goede doelen
Dit jaar zamelt Santa Run geld in voor de volgende lokale goede doelen: Inloophuis Poppy’s, Wensboom Oosterhout, Senioren Collectief Oosterhout, MHC Warande, VV SCO, EOC en Strijdo Tennis. Met de leden van de goede doelen, andere lopers en sponsoren hopen ze dit jaar op een mooi bedrag voor hun goede doel te verzamelen. Voor meer informatie over de organisaties en hun doelen zie www.oosterhout.rotarysantarun.nl.

Doe ook mee!
Voor maar €10,- krijg je een Kerstmanpak, startnummer en een medaille. Met die €10,- sponsor je ook een goed doel mee! Inschrijven en het €10,- pakket kun je via www.oosterhout.rotarysantarun.nl bestellen. Geef aan voor welk goed doel je lopen wilt en je ontvang na het betalen je bewijs voor het ophalen van je pak en startnummer.

Recycle je pak!
Je kunt dit jaar als vrijwilliger een recyclebijdrage doen bij het bestellen van een pak. Hierbij steun je het initiatief van de organisatie om na afloop zo veel mogelijk pakken in te zamelen en het materiaal te hergebruiken. Op deze manier gaan er geen kostbare grondstoffen kwijt en streven we naar minder afval op aarde. Ga je niks meer doen met je pak? Doe iets goeds en gooi het na afloop in een van de oranje bakken op de Markt!

Ophalen pakken en startnummer
Met een geldige betalingsbewijs kun je een pak en startnummer ophalen bij Intersport Oosterhout of Sport 2000 Oosterhout. Uiteraard is er op 10 december een losse verkoop van pakken op de Markt.

Meer info?
Zie www.oosterhout.rotarysantarun.nl