Arendshof krijgt de kriebels!

Durf jij te komen kijken, te zien en te beleven? Gedurende de Herfstvakantie worden alle inwoners, vakantiegangers en dagjesmensen uitgenodigd om te komen griezelen in het centrum van Oosterhout. Kom jij kijken naar de zombies en de grote spin van 5x5 meter in winkelcentrum Arendshof? Op vrijdagavond 29 oktober en zaterdagmiddag 30 oktober zijn er superleuke activiteiten te doen en spectaculaire dingen te zien. Lees snel verder voor het programma.

 

PROGRAMMA
VRIJDAGAVOND 29 OKTOBER van 18.00 - 20.30 uur: Spectaculair Straattheater Twee grote indrukwekkende machines waar licht, geluid en rook uitkomt trekken door de winkel- en horecastraten van onze binnenstad. Lampionnengriezeltocht De eerste 100 verklede kinderen die zich om 18:45 uur melden op het Hemaplein in Arendshof, ontvangen een gratis Halloweenlampion met lichtje (op=op). De lampionnentocht start om 19:00 uur en wordt voorgegaan door de twee grote indrukwekkende machines. De optocht trekt via de Heuvel, Arendstraat, Kerkstraat naar de Markt. Op de Markt wacht ze nog een verrassing. Daarna trekt de stoet verder via Kerkstraat en Nieuwstraat naar Arendshof. In Arendshof ontvangen de kinderen tot slot nog een Halloweentraktatie. Het belooft een indrukwekkend schouwspel te worden. Ben jij erbij?

ZATERDAGMIDDAG 30 OKTOBER van 12:30 tot 17:00 uur: Ben je misschien nog geen Halloweenliefhebber? Dan word je het deze middag wel! Iedereen kan volop genieten van Straattheater met de Spooky Spinnenwagen en steltenlopers, spannende live muziek van drie talentvolle dames op gitaar, viool en contrabas; de Backyard Roses in Freaky Style en een Meet & Greet met het ondode Bruidspaar. Op het Hemaplein in Arendshof staan van 12:30 tot 16:30 uur vier schminkers klaar om iedereen die dat wil te laten schminken tot griezel. Kom je verkleed naar de Binnenstad dan krijg je bovendien een leuke traktatie. Het publiek wordt op deze middag ook weer verrast met Flashmobs. Deze keer van Dansschool Eigenwijzer. 

Zorg dat er erbij bent, want dit wil je niet missen!