Nieuwe rooftop bar en restyling restaurant bij Het Houtse Meer

Het Houtse Meer is een unieke locatie aan het water voor lunch, borrel en diner. Daarnaast is de locatie en het omliggende terrein uitermate geschikt voor bruiloften, vergaderingen en een breed scala aan events. Het restaurantgedeelte heeft onlangs een complete restyling gekregen en wij werden uitgenodigd om als eerste een kijkje te nemen!


Naast de restyling van het restaurant heeft het Houtse Meer ook een extra etage met een groot dakterras gekregen. Hier worden momenteel nog de puntjes op de "i" gezet, maar je kunt er al terecht voor een hapje en drankje. Op het dakterras wordt gewerkt met een self-service concept, zoals we dat al kennen van de Houthallen. In tegenstelling tot het restaurant is reserveren hier niet nodig.

Het restaurant bestaat uit twee aparte ruimtes, die met elkaar worden verbonden door de open keuken. Vanuit beide ruimtes heb je direct uitzicht over het terras met zandstrand en uiteraard het prachtige meer. 

De industriële uitstraling is bewaard gebleven, maar de toevoeging van veel groen, het gebruik van andere kleuren en de zachte materialen op het nieuwe meubilair zorgt voor een warmere uitstraling in het restaurant. 

Bij Het Houtse Meer kun je tijdens het diner genieten van de proeverijplanken met 3-, 4- of 5- gangen met iedere maand wisselende gerechten. De 3-gangen proeverij kost €37,50 per persoon. 

De kleinere ruimte van het restaurant heeft een prachtig kunstwerk als eye-catcher aan de muur en voelt als een groene oase. 

Als het dakterras af is gaan we weer een kijkje nemen, hou daarom onze website en app goed in te gaten en volg ons op Facebook en Instagram!