Wosterhouts wandelen met een bite!

Wandelen op een Oosterhoutse manier: met heerlijke hapjes tussendoor.

Wandelen en eten, het is en blijft een lekkere combinatie, vooral voor Oosterhouters. Niet voor niets klinkt hier al eeuwenlang de slogan: "Eerst eten, zeggen ze in Oosterhout".

Zolang de horeca in verband met Corona nog gesloten is, kun je door middel van deze tour toch genieten van al het plaatselijk lekkers dat Oosterhout te bieden heeft. VVV Oosterhout heeft een route van ongeveer 4,5 kilometer uitgestippeld langs een aantal mooie bezienswaardigheden, onderweg ontvang je tips voor een heerlijke versnapering. Hierbij kun je denken aan belegde broodjes, frietjes, fried chicken en heerlijke koffies en smoothies to go!

Waar vind ik deze route?

Download de app van IZI.travel gratis in de app store. Zoek naar “Wosterhouts wandelen met een bite” en klik de route aan. Vervolgens kies je voor START en je kunt op pad! Of scan de QR code bij dit bericht.

Je kunt de wandeling op elke plek in de route beginnen. Voor het gemak is in de app gekozen voor de Markt als start- en eindpunt. De route kan altijd gelopen worden en is gratis, je betaalt alleen wat je ter plaatse uitgeeft bij de diverse horecapunten. De verschillende horecapunten zijn niet altijd open, maar de openingstijden worden in de route aangegeven.


Enjoy en eet smakelijk: proef Oosterhout!