Partner worden

Samen creëren we het platform van en voor de stad. Dat is onze visie! Winkels, horeca en culturele instellingen worden beschouwd als samenwerkingspartners die bijdragen aan de volledigheid van het platform. Partners profiteren daarom van het zeer aantrekkelijke partnerpakket.

Partner worden kan al vanaf slechts €29,95 exclusief btw per maand (€359,40 excl. btw per jaar). Hiervoor krijg je een pagina in Stappen of Shoppen Magazine en een online profiel op de website en app!

Meerprijs spread (2 pagina’s in het magazine): €195 excl. btw
Interieurfotografie: €95 excl. btw inclusief rechten voor gebruik op je eigen kanalen. Onderstaande pakketten zijn gebaseerd op deelname van 1 jaar. 

AanmeldenThijs Breukers

JULIET VAN LITH


Accountmanager Breda/Oosterhout
thijs@stappen-shoppen.nl
‭+31 (0)6 12 65 54 70‬

Accountmanager Breda/Etten-Leur
juliet@stappen-shoppen.nl
+31 (0)6 23 66 17 76

Waarom kiezen voor een partnerpakket?

Via magazine, website en app vind je eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels en winkelgebieden of informatie over bezienswaardigheden, musea, theaters, evenementen, uitjes, praktische informatie en nog veel meer! Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw evenementen, deals, uitjes en menukaarten toe te voegen aan je profiel en daarmee wordt jouw bedrijf beter vindbaar. 


Naast het overkoepelende platform voor de Baronie van Breda hebben Baarle Hertog-Nassau, Etten-Leur, Oosterhout en Zundert ook hun eigen city app. Volledige lokaal, maar wel gekoppeld aan het platform van de Baronie. Een bedrijf of evenementen is dus altijd in beiden apps zichtbaar. De Stappen & Shoppen Magazines worden jaarlijks uitgegeven en verspreidt via de ruim 500 verschillende locaties in de Baronie (winkels, horeca, culturele instellingen en bij veel hotels zelfs op alle kamers). In het Stappen Magazine vind je honderden lunchrooms, koffietentjes, cafés, restaurants en hotels. In het Shoppen Magazine zijn winkelgebieden en de leukste winkels uitgelicht. Daarnaast kun je meer lezen over de hotspots van de Baronie en verschillende specials!