Winkelcentrum Arkendonk

Arkendonk, Oosterhout

Een wijkwinkelcentrum waar je alles kan vinden op het gebied van boodschappen doen.  Lees verder

Proef het winkelcentrum in de buurt!

Winkelcentrum Arkendonk in Dommelbergen telt bij elkaar 24 winkeliers. Naast twee uitgebreide supermarkten, kunt u terecht bij de kledingwinkels, drogisterijen, een vishandel, een dierenspeciaalzaak, een slager, 2 bakkers, een slijterij, 2 snackbars en een Chinees. U vindt er bloemisten, kapper, een schoenmaker, een huishoudspeciaalzaak, een kantoorboekhandel (inclusief TPG-balie), een reisbureau, maar ook een bibliotheek, een wijkcentrum en een sporthal. Tussen de bedrijven door, kunt u even uitblazen op een van de bankjes op het plein. En mocht u door uw contanten heen raken, dan staan er drie flappentappen tot uw beschikking. Tevens staan er postbussen bij de boekhandel Bruna om uw poststukken te posten.

Komt u verder en maakt kennis met de winkeliers en hun producten. Of neemt u gewoon zelf eens een kijkje. Het parkeren is gratis!

Arkendonk, 4907 Oosterhout

Winkels & Horeca

Keurslager Frank van Gils

Welkom in onze Keurslager. Bij ons kunt u terecht voor kwaliteitsproducten. Wij specialiseren in alles van heerlijke verse vleeswaren tot kant-en-klar...

Arkendonk 64, Oosterhout

Brainwash

Jouw haar, jouw stijl, jouw kapper. Blijf op de hoogte van onze acties, nieuws & trends op haargebied. U kunt zonder afspraak bij ons terecht!

Arkendonk 20, Oosterhout

Shoeby

Shoeby doet er alles aan om je meer dan 100% tevreden te stellen. Dat zeggen we niet alleen, we garanderen het ook met onze unieke 4 beloftes.

Arkendonk 47, Oosterhout

Chiraja

Chiraja, praktijk voor gespecialiseerde huid- en lichaamsverzorgingBehandelingen aangepast aan uw huid, wensen, mogelijkheden en voorkeuren.

Arkendonk 13, Oosterhout

Kapsalon Wim van Ginneken

Kapsalon voor alle leeftijden. Wij staan voor aandacht en kwaliteit. Speciale tarieven voor kinderen en 65-plus. Afspraak ook via 1kapper.nl

Arkendonk 29, Oosterhout

Bruna oosterhout

Welkom om de facebook van Bruna Arkendonk.

arkendonk 31, Oosterhout

Zeeman

Voor de goedkoopste producten!

Arkendonk 43, Oosterhout

Schoenmakerij Arkendonk

Het herstellen van schoenen en lederwaren. Kopieeren van sleutels. Sleutels op code bestellen. Het graveren van naamborden enz.

Arkendonk 69, Oosterhout

Bakker Vromans Oosterhout

Bakker Vromans OosterhoutOp deze pagina zal je op de hoogte blijven van de speciale acties/aanbiedingen.

arkendonk 72, Oosterhout