Bevertocht door de Biesbosch

Biesbosch bezoekerscentrum Drimmelen

Het vertrek van deze avondtocht is vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch in Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend op Le Pecheur, een klassiek stalen schip, word je van harte welkom geheten met koffie, thee of een ander drankje. Laat je varen door de mooie wateren van de Biesbosch en terwijl je geniet van een lekker drankje, ontdek je diverse planten en mogelijk de beroemdste bewoner: de bever! Daarnaast sluiten we overigens een vos, een ree, een vis- of zeearend ook niet uit! Geniet van de stilte in het doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, en maak een mooie zonsondergang mee. Lees verder

Op zoek naar de bever in de Biesbosch

Het vertrek van deze avondtocht is vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch in Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend op Le Pecheur, een klassiek stalen schip, word je van harte welkom geheten met koffie, thee of een ander drankje. Laat je varen door de mooie wateren van de Biesbosch en terwijl je geniet van een lekker drankje, ontdek je diverse planten en mogelijk de beroemdste bewoner: de bever! Daarnaast sluiten we overigens een vos, een ree, een vis- of zeearend ook niet uit! Geniet van de stilte in het doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, en maak een mooie zonsondergang mee.

Wat krijg je tijdens deze mooie unieke bevertocht:
Gedurende 3 uur een unieke natuurbeleving
Ontvangst met een kopje koffie, thee of frisdrank
Heerlijke kleine borrelhapjes
Alle drankjes, ook alcoholhoudende inbegrepen
Mogelijk het spotten van o.a. een bever

We varen iedere woensdagavond vanaf 17 mei t/m 16 augustus, vertrek om 19:00u, vanaf de mooie Jachthaven Biesbosch te Drimmelen. Aankomst 22:00u.

Tickets bestel je gemakkelijk hier online. De Bevertocht kost € 50,00 per persoon. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar € 25,00 per persoon.

Biesboschweg 4, 4924 BB Drimmelen

Alle data