Muzikaal Caberet Astrid Cattel

Vestzaktheater De Schelleboom

“Sprankelende cabaret een brave burgemeestersdochter die eigenlijk barst van de energie” In haar nieuwe solovoorstelling ‘De dochter van de burgemeester’ blikt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven als verse Sarah. Ze schetst situaties uit het dagelijks leven die ze ook als ‘de dochter van de burrie’ meemaakte. Lees verder

“Sprankelende cabaret een brave burgemeestersdochter die eigenlijk barst van de energie” In haar nieuwe solovoorstelling ‘De dochter van de burgemeester’ blikt Astrid Cattel met emotie en zelfspot terug op de eerste helft van haar leven als verse Sarah. Ze schetst situaties uit het dagelijks leven die ze ook als ‘de dochter van de burrie’ meemaakte. 

Met tekst, zang en muziek, verbindt Astrid haar wereld met het publiek, waarbij ze ons meeneemt in levensmomenten die we allemaal kennen. Van het loslaten door verlies tot het uitvliegen van haar pubers en het omarmen van de dagelijkse hectiek. 

Met haar zelfspot en een knipoog naar cabaret wordt je geraakt door Astrid’s warme bruisende energie en de magie van Karin Bloemen’s coaching in deze chique en hartverwarmende voorstelling.

Mathildastraat 37a, 4901 HC Oosterhout