Moya Museum tentoonstelling - Cooper Seijkens

Cooper Seijkens' carrière begon met het maken van zwart-wit straatportretten tijdens zijn reizen door de Verenigde Staten met zijn vader, allemaal op 17-jarige leeftijd. De beelden die hij tijdens deze reizen vastlegde, bepaalden het begin van zijn carrière. Lees verder

Cooper Seijkens' carrière begon met het maken van zwart-wit straatportretten tijdens zijn reizen door de Verenigde Staten met zijn vader, allemaal op 17-jarige leeftijd. De beelden die hij tijdens deze reizen vastlegde, bepaalden het begin van zijn carrière. Mensen wilden dat hij dezelfde stijl, essentie en maniertjes van deze reisfotografie kopieerde naar bekende mensen in Nederland. Op 19-jarige leeftijd besloot hij te gaan studeren aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Zijn foto's weerspiegelen intieme momenten die expressieve aspecten en nieuwe perspectieven van de onderwerpen onthullen. Hij legt deze kostbare momenten vast door altijd een open en prettige omgeving te creëren waarin mensen zich zelfverzekerder voelen.

Alle data