Landgoed De Hannebroeck

Hoevestraat 12, Oosterhout

Pannenkoekenrestaurant met speeltuin, speelbos en chaletpark. Lees verder

Het gastvrije Pannenkoekenhuis/Restaurant is volledig in Oud-Brabantse stijl ingericht met een sfeervolle open haard. Vele voorwerpen zoals boerenwerktuigen, tegeltableaux en klokken maken het geheel compleet.

Terras
Bij mooi weer kunt u op het terras een hapje of een drankje nuttigen.

't Wagenhuys
Het Wagenhuys is een overdekt (verwarmd) terras waarin u zelfs op wat koelere dagen toch nog buiten kunt zitten.

Speeltuin
Vanaf het terras heeft u zicht op de speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Er zijn een aantal speeltoestellen voor de kleintjes en diverse speeltoestellen voor de wat grotere kinderen. Op de familieschommel kan natuurlijk de gehele familie plaatsnemen. Het meest in het oog springende speeltuig is toch wel de speelboom.

Speelbos met parkeerplaats
Grenzend aan De Hannebroeck bevindt zich Speelbos "De Heksenberg" dat door Staatsbosbeheer is gerealiseerd. In het speelbos mag vrij gespeeld, gesjouwd en geklauterd worden. Hutten bouwen, met zand spelen, boompje klimmen: het mag allemaal. Ook is hier de grote parkeeplaats van Staatsbosbeheer, hiervandaan loop je gemakkelijk de bossen in.

Chaletpark
Op het terrein achter het Pannenkoekenhuis ligt het Chaletpark, waar het heerlijk vertoeven is onder de bomen. De chalets worden te huur aangeboden voor een langere periode (minimaal 3 maanden).
 De L-chalets hebben een oppervlakte van circa 50 m2. De oppervlakte van de chalets model enkel is circa 44 m2. De indeling bestaat uit een woonkamer met open keuken, 1 of 2 slaapkamers en een ruimte met douche en toilet.


Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.