5X de leukste restaurants

Met je familie, vrienden of collega's uiteten in het buitengebied Oosterhout? Dat klinkt gezellig! Wij weten wel raad! Wij hebben de hotspots voor jou op een rijtje gezet.

life is short . . . eat dessert first

het houtse meer


Samen genieten doe je bij Het Houtse Meer. Genieten van het prachtige uitzicht, relaxen op het terras en genieten van een heerlijke lunch. Het Houtse Meer maakt zoveel mogelijk gebruik van streekproducten van de plaatselijke bakker en slager, zodat hen producten eerlijk en puur blijven en zijn.

Het Houtse Meer bevindt zich op een unieke locatie tussen Breda en Oosterhout aan de Pannenhuisstraat. Door deze unieke ligging aan de rand van de Vrachelse Heide en het water is dit een heerlijke plek om er echt even tussenuit te zijn. Een zakenlunch met je collega's of een borrel met je vrienden, dit is een gewilde plek! 

Beum

Beum bevindt zich aan de Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. Deze horecagelegenheid is gevestigd bij een voormalige boswachterswoning in de schuur, daarom is het woord BEUM heel toepasselijk. Het woord beum is Brabants dialect en staat voor boom. 

Je kunt genieten van heerlijke diners, lunches en eigen gemaakte producten. Je kunt op deze locatie ook terecht voor recepties, verjaardagen, feest of vergaderarrangementen.

brasserie woods


Na een wandeling door de bossen aan de Vrachelse heide is er bij Woods gelegenheid om een kopje koffie, thee of een drankje te doen met diverse heerlijkheden. 

Op het gezellige terras kun je tijdens de lunch of diner genieten van de rustgevende omgeving. Ook is er voor de jonge ouders een toezichtterras, zodat zij toezicht hebben tot de kinderen die in de kindvriendelijke speeltuin spelen. Laat u verwennen door de brasserie en zijn enthousiaste medewerkers. 

gasterij de seterse hoeve


Opzoek naar uitgebreide lunch of diner op een groot terras in de groene omgeving? Bij De Seterse Hoeven bent u op het goede adres! Het terras bij de brasserie en de serre heeft plek voor ruim 80 zitplaatsen in een groene omgeving. Fietsers, Wandelaars maar ook zeker zakenlieden maken regelmatig gebruik van dit terras.

De brasserie is ook in bezit van een modern, sfeervol steigerhouten loungeterras voorzien van kleurrijke kussens en het belangrijkste is het perfecte uitzicht op de speeltuin. 

De Seterse Hoeve past de gerechten aan aan je specefieke wensen als je daar behoefte aan hebt. 

restaurant van GOLFBAAN LANDGOED BERGVLIET


Kwaliteit, comfort, laagdrempeligheid en ingetogen luxe, dat zijn in alle opzichten de sleutelwoorden voor Landgoed Bergvliet. 

Gezellig borrelen, een hapje eten, een diner of een barbecue met alles erop en eraan? Eenvoudig diners of juist zeer exclusief en uitgebreid? Dat is allemaal mogelijk bij het restaurant. In het sfeervolle restaurant wordt je ontvangen met de Brabantse gastvrijheid.