5X de leukste terrassen

Een terrasje pakken op vakantie in Spanje met 30 graden is top, maar dat betekend niet dat terrassen in Nederland minder top zouden zijn! Wij hebben de hotspots in Oosterhout voor jou op een rijtje gezet.

Op het terras zijn het vooral de mobieltjes die met elkaar flirten

't Geregt 


Lekker ontspannen in sofa's en fauteuils, en genieten van de comfortabele loungebar, dat kan bij 't Geregt.

Je kunt genieten van de 'blijvertjes' op de menu kaart, maar ze hebben ook gerechten die om de twee maanden verwisseld worden. 't Geregt is een feest voor alle zintuigen!

Genieten van de sfeer van de openhaarden, origineel en zonder vuur! Deze loungebar ligt aan het mooiste plein aan Oosterhout, de Heuvel. 

café de beurs


De huiskamer van Oosterhout, is gevestigd in het mooie oude centrum van Oosterhout. Gelegen in de Klappeijstraat grenzend aan de markt met zijn terrassen, restaurants en prachtige nostalgische basiliek.

Café De Beurs staat bekend om zijn bieren en whisky assortiment. Het bestaan uit zo'n 240 bieren waarvan 3 eigen huisbieren, het Beurs Blond, Beurs Tripal en de Beurs Weisse. Ook zit er in het assortiment ruim 100 whisky's. Heerlijke fris-bittere bieren en mateloos populair! Perfect voor het terras.

De medewerkers van De Beurs staan garant voor gastvrijheid, service om u een voortreffelijk verblijf te bezorgen en kennis natuurlijk. 

Café oud brabant


Het café heeft een mooi terras aan het autovrije gedeelte van de Leijsenhoek, een voorcafé, een open zaal/podiumgedeelte, een feestzaal, oefen- en vergaderruimtes en een eigen studio.

De bar voorziet in een ruim assortiment aan bieren waaronder een aantal bieren van de Gulpener Bierbrouwerij. Deze brouwerij produceert een aantal ambachtelijke natuurzuivere bieren en heeft in 2003 het Milieukeurmerk ontvangen.

Een bruin café met activiteiten in centrum Oosterhout. Op de site kun je al de activiteiten en optredens vinden.

Lounge & Dance café Seven


Seven is centraal gelegen op de hoek van de Markt en de Klappeijstraat in Oosterhout. Seven is in 2016 gerestyled en verbouwd tot een luxe en sfeervolle ruimte met een groot verlichte dansvloer die een spetterende lichtshow geeft. 

Het is de bedoeling dat je je thuis voelt in het café en die sfeer willen ze creëren voor jong en oud. In de middag is er lekkere lounge muziek en in de avond swingende dans muziek.

Op de vernieuwde terrassen kun je heerlijk genieten van de zon en de omgeving onder het genot van een heerlijk drankje en hapje. Seven beschikt over een terras voor de voordeur, maar ook een groter terras centraal gelegen op het Marktplein. Dus heb je zin in een lekker kopje koffie of thee, een heerlijke cocktail of gewoon een ander lekker drankje en hapje, dan zien zij je graag verschijnen.

de verbeelding


Eeterij De Verbeelding is een uniek restaurant met de mooiste gerechten van Oosterhout, gelegen op het Marktplein.

Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. De verbeelding heeft een speciaal concept waar je wel voor moet reserveren, de XXLunch. dat betekend onbeperkt genieten en keuze uit maar liefst 60 luchgerechtjes. Genieten op een prachtig terras op de markt, dat kan bij eeterij De Verbeelding.