6x Zomer events in Oosterhout

Het is weer zomer! Ook in Oosterhout staan er een aantal leuke zomerse evenementen klaar om deze zomer compleet te maken! Wij hebben de leukste evenementen voor jou op een rijtje gezet.

9x terras-spots in Oosterhout

De zomerse dagen komen er weer aan! Dat betekend dat we met z'n alle weer op het terras neerstrijken. Wij hebben de leukste terras-spots waar je lekker kan borrelen op een rijtje gezet!

8x hotspots met wild op het menu

Let's go wild! We zitten nog altijd in het wildseizoen maar tegen het einde van december komt daar een eind aan. De hoogste tijd voor jou en je vrienden om bij een van de volgende restaurants van het...

5X de leukste terrassen

Een terrasje pakken op vakantie in Spanje met 30 graden is top, maar dat betekend niet dat terrassen in Nederland minder top zou zijn! Wij hebben de hotspots in Oosterhout voor jou op een rijtje gezet...

5X de leukste restaurants

Met je familie, vrienden of collega's uiteten in het buitengebied Oosterhout? Dat klinkt gezellig! Wij weten wel raad! Wij hebben de hotspots voor jou op een rijtje gezet.

5 x voorjaar

Het voorjaar is in volle gang en steeds vaker is het weer om eropuit te trekken. In en om Oosterhout vind je verschillende tuinen, parken en gebieden waar je kunt genieten van de natuur.

5X Damesmode

De herfst is weer begonnen, dus is het weer tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe collectie! In deze lijst worden een aantal winkels weergeven waar u terecht kunt voor de leukste damesmode.

5X Beauty & Health

Zin om even te genieten en ontspannen? Wij hebben een lijstje met 5x Beauty & Health.

5X leuke uitgaansgelegenheden in Oosterhout

Zin om een avondje te stappen in Oosterhout, hier een lijstje met de 5 leukste uitgaansgelegenheden. Zoals: Cafe de Kletsereij, De stapmolen, Club Sweet, 't Stammineeke, Club ongewoon.

Vijf tips aan de Keiweg

De Keiweg is Oosterhout heeft zich in de laatste periode ontwikkelend tot een echte hotspot. We vinden hier veel leuke winkels en horeca. In dit lijstje hebben we vijf hotspots voor je op een rijtje g...

Vijf keer Mediterraans genieten in Oosterhout

Wie is er niet gek op... de Mediterraanse keuken! Italiƫ, Spanje en Griekenland zijn allemaal landen waar ze weten wat lekker eten is. Daarom hebben we vijf restaurants uit Oosterhout die de Mediterra...

Vijf keer uitgaan in Oosterhout

Zin in een avondje stappen? In Oosterhout is genoeg keuze, we hebben hier een aantal uitgaansgelegenheden voor je op een rijtje gezet!